Team Tindakan Harian 4life Putrajaya

By Mohd Shukri Talib - 23:08

Cerita hari  ni 24 September 2016.  Bersama-sama Tuan Khairul dan Tuan Hafiz, bersama-sama melakukan TTH (Team Tindakan Harian) bersama-sama menyampaikan peluang perniagaan 4life dan menyampaikan manfaat produk. Menyampaikan manfaat dimana-mana sahaja. Bukan sahaja kepada orang yang belum mengenali produk 4life Transfer Factor ini tetapi juga kepada mereka yang telah menggunakan produk ini bertahun-tahun tetapi sebenarnya tidak mengetahui sebenarnya masih boleh jimat sehingga rm400 hingga rm500 setiap bulan walaupun hanya sebagai pengguna produk Transfer Factor.

Ramai orang yang saya jumpa sebenarnya mengetahui tentang manfaat kebaikan produk 4life ini sebagai sokongan kepada kesihatan diri dan keluarga tetapi menghabiskan beratus setiap bulan tanpa mengetahui sebenarnya mereka masih berjimat dengan pembelian setiap bulan. Rata-rata mereka terkejut bila saya kongsikan perjimatan yang diperolehi walaupun hanya menggunakan sendiri produk ini tanpa menjalankan perniagaan 4life ini.

Sekiranyannya anda pengguna produk 4life dan masih ingin mendapat penjimatan daripada pembelian anda. Boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut, Shukri 013-7005737

Otw ke Appoitment Pertama


Appoitment Pertama : Meranti Jaya


Appoitmen Kedua: Shah Alam

Appotment Ketiga : Cheras

Appoitment Keempat : Sg Ramal

  • Share:

You Might Also Like

0 comments