4life Loyalty Program

4Life Loyalti Program telah menggantikan PremierClub @autoship pakej dengan pakej yang lebih menarik dan Produk Kredit Percuma dari 10% hingga 30% sebulan.

4LIfe Transfer Factor Advanced

Transfer Factor Advance - menawarkan pendekatan revolusi baru untuk kesihatan. Ia menyediakan kepintaran kepada tubuh badan untuk mengikut apa yang tubuh badan anda perlukan. Transfer Factor mengandungi ekstrak eksklusif daripada kolostrum lembu dan kuning telur ayam untuk membantu menyokong kesihatan badan anda.

4LIfe Combo Pakej

Ingin Penjimatan yang lebih HEBAT, Anda boleh mendapatkan Set Combo dengan harga yang sangat-sangat murah berbanding harga biasa.

4LIfe Transfer Factor Plus

Transfer Factor Plus adalah produk terbaik keluaran 4life bagi sokongan kesihatan badan ANDA yang optimum. Transfer Factor Plus mempunyai gabungan Cordyvant untuk memberikan sokongan kesihatan untuk badan anda. Campuran Cordyvant mempunyai campuran bahan-bahan seperti maitake and shiitake mushrooms, cordyceps, beta glucans, beta sitosterol, and olive leaf extract.

Produk Terbaru : 4life Pine Bark Grape Seed Plus Capsules

PBGS Plus menggabungkan kuasa extrak biji anggur dan kulit pokok pine untuk membantu meneutralkan kesan-kesan kerosakan radikal bebas manakala limau bioflavonoids, kranberi,quercetin, teh hijau dan nutrien sihat lain menyediakan sokongan antioksidan

Thursday, 16 March 2017

4life Intelligent Diet Academic Program

Mulai 6 Mac 2017 yang lalu, 4life Malaysia telah memperkenalkan program Intelligent Diet Academic atau singkatnya IDA yang telah sangat berjaya di Korea Selatan dan telah menyumbang kepada penjualan produk 4life tertinggi di dunia.

Sebagai permulaan, 4life sedang mencari bakat-bakat baru dan ahli yang berminat untuk menjadi Jurulatih Program IDA. Kriterianya mesti lah mempunyai berat badan yang ideal. tetapi bagi mereka yang mempunyai berat badan yang tidak normal masih boleh menjadi Jurulatih IDA . Anda hanya perlu mengikuti program IDA ini dan menggunakan produk yang dicadangkan dan mendapat berat badan yang Ideal.

Dibawah ini adalah disertakan bagaimana program ini berjalan





Ini adalah pakej IDA untuk membantu anda mendapatkan berat badan normal  dan bentuk badan yang cantik.

Thursday, 2 March 2017

4life Leader Camp 2017

Memang tak dijangka dari tahun lepas lagi nak join 4life Leader Camp, akhirnya tahun ni baru tercapai. Berjumpa dengan leader-leader hebat dari Singapura dan Malaysia terutama PID Sadik Din dan PID Sheri Din. Juga GID-GID hebat seperti Rasid Kamisan, Salim Raghavan, Dr.Sani dan ramai lagi leader-leader hebat yang lain.

Bergambar beramai-ramai. Semua excited untuk berkongsi ilmu dan mendengar pengkongsian daripada para GID dan PID.


Our Beloved PID Sadik Din

Waktu-waktu tea break macam ni le dapat berkongsi cerita dan bertanyakan pengalaman masing-masing dalam bisnes 4life

Rakan-rakan seperjuangan termasuk GID Rasid Kamisan



Sesi Suaikenal-Bersama-sama leader kelahiran Terengganu




My Roomate sepanjang leader camp








My Team
Keseluruhan Leader Camp ini telah berjaya menaikkan semangat aku untuk berusaha mencapai pangkat baru. Di samping itu 4life juga banyak memberi insentif2 hebat untuk ahlinya berkembang.

Tuesday, 28 February 2017

Baru dilancarkan 4life Transfer Factor Glutamine Plus

"Ini Masa Anda Untuk Bersinar!!"

4Life Malaysia - 4Life TF Glutamine Plus merupakan sumber tenaga yang kaya dengan membantu menggalakkan aktiviti sel imun dan menyediakan blok binaan glutation, iaitu antioksidan penting*

Manfaat Utama :

• Membekalkan sumber tenaga kepada sel-sel imun dengan glutamin asid amino penting*
• Meningkatkan komunikasi antara sel-sel imun dengan ekstrak NanoFactor® eksklusif 4Life untuk tindak balas imun yang lebih tersusun apabila berada di dalam tekanan / stress*
• Menyediakan sokongan sistem imun sinergi apabila diambil dengan sebarang produk 4Life Transfer Factor.*
• Antioksidan.
• Detoksifikasi Badan.
• Kulit berseri dan bercahaya.
• Blok bangunan untuk glutathione.
• Sokongan keseluruhan kesihatan.

Apa Itu TF Glutamine Plus?

TF Glutamine Plus membekalkan sumber sokongan tambahan untuk fungsi sel imun yang sihat, terutamanya pada masa meningkatnya tekanan / stress. Glutamine adalah asid amino yang berfungsi sebagai sumber utama bahan tenaga untuk sel-sel imun. Glutamine diperlukan secara berterusan dan digunakan oleh sistem imun, tetapi rizab akan kehabisan akibat tekanan tambahan setiap hari, seperti bersenam dan latihan untuk acara sukan, menjalani kehidupan yang sibuk setiap hari, atau bergelut dengan pelbagai masalah kesihatan. TF Glutamine Plus membantu mengoptimumkan fungsi sel imun. Di samping itu, ia mengandungi blok binaan glutation antioksidan yang penting, yang membantu melindungi sel-sel daripada pengoksidaan yang disebabkan oleh radikal bebas.

Adakah Anda tahu?

• Glutamin adalah asid amino yang sangat penting untuk badan anda.
• Glutamin adalah blok binaan glutathione, antioksidan yang membantu melindungi sel-sel daripada radikal bebas. Ia menghalang pengeluaran melanin dan memberikan kulit anda berseri dan sihat bercahaya.
• Glutamin diperlukan secara berterusan dan digunakan oleh badan tetapi rizab boleh habis oleh tekanan setiap hari terutama dalam gaya hidup yang sibuk.
• Glutamin menyokong kesihatan pencernaan dengan menggalakkan pertumbuhan dan penyelenggaraan sel-sel usus kita.
• Glutamine Plus dirumuskan dengan glutamin untuk membantu mengoptimumkan fungsi badan dan sistem pertahanan badan.
• Glutamine disintesis oleh kebanyakan tisu badan dan diserap daripada sumber makanan seperti daging, produk tenusu, dan kacang.
• Sesuai untuk kegunaan Lelaki dan Wanita.
• Sijil Halal diperakui oleh IFANCA.

Sokongan Utama : Sistem Imun, Kesejahteraan Keseluruhan*
Sokongan Tambahan : Tenaga, Antioksidan, Kesihatan Percernaan / Penghadaman*

Bahan Kandungan / Ingredients :

NanoFactor (A pekat proprietari nano ditapis kolostrum lembu), L-Glutamine, L-Arginine, N-Acety-L-Cysteine, Alpha Lipoic Acid, L-Alanly-L-Glutamine, kapsul gelatin, microcrystaline selulosa, asid stearik dan mengandungi bahan-bahan daripada susu.

Cara Pengambilan :

Ambil Dua hingga Tiga (2 - 3) kapsul pada pagi dan malam bersama 240ml air dan semasa perut kosong.

Produk Pelengkap :

• 4Life Transfer Factor RioVida
• 4Life TF Plus Advanced™


Roadshow 4life Glutamine Plus


Dilancarkan untuk pasaran Malaysia pada 17 Februari 2017

Free Jaket dengan pembelian set di atas selagi stok masih ada

Pembelian pada hari pelancaran. 

Harga Ahli RM135/ Botol (120 kapsul)/ Harga Normal RM162

Wednesday, 4 January 2017

Produk Percuma program loyalti 4life

Sedar tak sedar dah 10 bulan program loyalti 4life berjalan. Dah 10 bulan jugak dapat produk free dari 4life. Bagaimana kalau anda nak jugak dapat produk free macam saya dapat ni?

Caranya sangat MUDAH..

Pertama : Anda hanya perlu mendaftar sebagai ahli 4life. Klik untuk mengetahui kelebihan ahli.

Kedua : Buat pembelian sekurang-kurangnya 125LP anda yang pertama dengan mengisi borang Pembelian LOYALTY PROGRAM. Klik untuk mengetahui kelebihan loyalty program

Ketiga : Pada bulan berikutnya, Lakukan pembelian sekurang-kurangnya 125LP produk dan ada telah berjaya mendapat produk percuma anda yang pertama. Pastikan menggunakan borang pembelian produk loyalty dan pembelian mesti dilakukan selewat-lewatnya 20hb setiap bulan

P.s :Dengan pembelian 125LP ke atas berturut-turut selama 2 bulan, anda layak dapat 1 produk percuma dari 4life (produk ditentukan oleh 4life).

Anggaran nilai produk Rm100 hingga RM246)



Produk Percuma April 2016 - PERTAMA
Harga Jualan RM214.80

Limited Edition- TF PLUS GOLD
Mei 2016
Harga Jualan RM295.20 (TF Plus)

Produk Percuma Jun 2016
Harga Jualan RM219.60

Produk Percuma Julai 2016
Harga Jualan RM76.20 
Produk Percuma Ogos 2016
Harga Jualan RM250.80


Produk Percuma September 2016
Harga Jualan RM130.00


Produk Percuma Oktober 2016
Harga Jualan RM159.00


Produk Percuma November 2016
Harga Jualan RM219.60

Produk Percuma Disember 2016 
TF Tri-Factor (TF Advanced)
Harga Jualan RM214.80

Produk Percuma Januari 2017
Harga Jualan RM295.20



Hubungi Mohd Shukri di 013-7005737 untuk keterangan lanjut berkenaan produk percuma dan 4life Loyalty Program



Thursday, 15 December 2016

Produk Terbaru 4life BioEFA

4Life BioEFA




4Life BioEFA menggabungkan kesan sinergistik dari sumber-sumber terpilih omega 3 dan omega 6 untuk memberikan tubuh 7 tahap sokongan yang meliputi

• Fungsi otak yang sihat
• Kesihatan kardiovaskular
• Anti-keradangan
• Kesihatan sendi
• Kelembapan kulit
• Penglihatan yang baik
• Pengurusan berat badan
• Kesejahteraan menyeluruh

Setiap softgel membekalkan campuran minyak ikan dan minyak tumbuhan. 1 softgel 2 kali sehari sudah cukup untuk membekalkan pelbagai asid lemak perlu untuk keperluan harian anda. Antara bahan-bahan yang terkandung dalam BioEFA:

• Minyak ikan
• Biji Flaks
• Biji Boraj

• Biji Kesumba



Harga Retail RM110 / Harga ahli RM92/ Botol(60 softgel)

Wednesday, 14 December 2016

Berbelanja di Pejabat 4life Muar dan Pejabat 4life Seremban

Akhirnya berjaya juga menjejakkan kaki ke Pejabat 4life Muar 3 Disember lepas. Jadi berbelanja lah sikit kat sana. Bagi mereka yang berdekatan Muar Mudah sangat untuk ke Pejabat 4life Muar ni. Stafnya pun peramah. Jadi takde alasan untuk beli produk dan juga menghadiri training. Untuk makluman, Kelas dan Pejabat 4life Muar adalah di tingkat atas rumah kedai.


Minggu lepas kebetulan berjalan di Seremban, 10 Disember 2016. Jadi terus ke Pejabat 4life Seremban Pulak. Berhampiran dengan Tesco Seremban 2. Kali ni beli lebih sikit dan tebus produk percuma. Alhamdulillah banyak jugak point penebusan produk yang terkumpul. Pejabat 4life Seremban ni lagi besar sebab 2 tingkat. Tingkat bawah untuk Kaunter Jualan dan tingkat 2 adalah tempat training. Jadi kalau sesiapa yang berada di kawasan ni, kalau nak beli produk 4life boleg datang ke sini.

P.S. Kebetulan pakai baju sama. Aduh kenapa x perasan...