4life Loyalty Program

4Life Loyalti Program telah menggantikan PremierClub @autoship pakej dengan pakej yang lebih menarik dan Produk Kredit Percuma dari 10% hingga 30% sebulan.

4LIfe Transfer Factor Advanced

Transfer Factor Advance - menawarkan pendekatan revolusi baru untuk kesihatan. Ia menyediakan kepintaran kepada tubuh badan untuk mengikut apa yang tubuh badan anda perlukan. Transfer Factor mengandungi ekstrak eksklusif daripada kolostrum lembu dan kuning telur ayam untuk membantu menyokong kesihatan badan anda.

4LIfe Combo Pakej

Ingin Penjimatan yang lebih HEBAT, Anda boleh mendapatkan Set Combo dengan harga yang sangat-sangat murah berbanding harga biasa.

4LIfe Transfer Factor Plus

Transfer Factor Plus adalah produk terbaik keluaran 4life bagi sokongan kesihatan badan ANDA yang optimum. Transfer Factor Plus mempunyai gabungan Cordyvant untuk memberikan sokongan kesihatan untuk badan anda. Campuran Cordyvant mempunyai campuran bahan-bahan seperti maitake and shiitake mushrooms, cordyceps, beta glucans, beta sitosterol, and olive leaf extract.

Produk Terbaru : 4life Pine Bark Grape Seed Plus Capsules

PBGS Plus menggabungkan kuasa extrak biji anggur dan kulit pokok pine untuk membantu meneutralkan kesan-kesan kerosakan radikal bebas manakala limau bioflavonoids, kranberi,quercetin, teh hijau dan nutrien sihat lain menyediakan sokongan antioksidan

Wednesday, 24 May 2017

Insentif Ke Konvensyen 4life Korea

Alhamdulillah, akhirnya dapat menjejak kaki ke Korea melalui insentif yang disediakan oleh 4life. Semua tiket dan penginapan ditanggung sepenuhnya oleh 4life


Hari Pertama dan Kedua Bersama-sama di Konvensyen 4life di Songdo

Perjalanan Nami Island. Tengah tanya Guard, nasib baik dia baik hati tolong belikan tiket bas Express ke Jeti.




Thursday, 16 March 2017

4life Intelligent Diet Academic Program

Mulai 6 Mac 2017 yang lalu, 4life Malaysia telah memperkenalkan program Intelligent Diet Academic atau singkatnya IDA yang telah sangat berjaya di Korea Selatan dan telah menyumbang kepada penjualan produk 4life tertinggi di dunia.

Sebagai permulaan, 4life sedang mencari bakat-bakat baru dan ahli yang berminat untuk menjadi Jurulatih Program IDA. Kriterianya mesti lah mempunyai berat badan yang ideal. tetapi bagi mereka yang mempunyai berat badan yang tidak normal masih boleh menjadi Jurulatih IDA . Anda hanya perlu mengikuti program IDA ini dan menggunakan produk yang dicadangkan dan mendapat berat badan yang Ideal.

Dibawah ini adalah disertakan bagaimana program ini berjalan





Ini adalah pakej IDA untuk membantu anda mendapatkan berat badan normal  dan bentuk badan yang cantik.

Thursday, 2 March 2017

4life Leader Camp 2017

Memang tak dijangka dari tahun lepas lagi nak join 4life Leader Camp, akhirnya tahun ni baru tercapai. Berjumpa dengan leader-leader hebat dari Singapura dan Malaysia terutama PID Sadik Din dan PID Sheri Din. Juga GID-GID hebat seperti Rasid Kamisan, Salim Raghavan, Dr.Sani dan ramai lagi leader-leader hebat yang lain.

Bergambar beramai-ramai. Semua excited untuk berkongsi ilmu dan mendengar pengkongsian daripada para GID dan PID.


Our Beloved PID Sadik Din

Waktu-waktu tea break macam ni le dapat berkongsi cerita dan bertanyakan pengalaman masing-masing dalam bisnes 4life

Rakan-rakan seperjuangan termasuk GID Rasid Kamisan



Sesi Suaikenal-Bersama-sama leader kelahiran Terengganu




My Roomate sepanjang leader camp








My Team
Keseluruhan Leader Camp ini telah berjaya menaikkan semangat aku untuk berusaha mencapai pangkat baru. Di samping itu 4life juga banyak memberi insentif2 hebat untuk ahlinya berkembang.

Tuesday, 28 February 2017

Baru dilancarkan 4life Transfer Factor Glutamine Plus

"Ini Masa Anda Untuk Bersinar!!"

4Life Malaysia - 4Life TF Glutamine Plus

Mengandungi glutamin (blok binaan glutation) antioksida yang membantu melindungi sel-sel daripada radikal bebas. Ia menghalang penghasilan melanin dan memberikan anda kulit yang berseri dan sihat bersinar.

Menyokong pencernaan yang sihat dengan menggalakkan pertumbuhan dan pemeliharaan sel-sel usus.

Membantu mengoptimumkan fungsi badan dan sistem pertahanan badan

Kapsul sayuran digunakan

Sijil Halal diperakui oleh IFANCA


Cara Pengambilan :

Ambil Dua hingga Tiga (2 - 3) kapsul pada pagi dan malam bersama 240ml air dan semasa perut kosong.

Produk Pelengkap :

• 4Life Transfer Factor RioVida
• 4Life TF Plus Advanced™


Roadshow 4life Glutamine Plus


Dilancarkan untuk pasaran Malaysia pada 17 Februari 2017

Free Jaket dengan pembelian set di atas selagi stok masih ada

Pembelian pada hari pelancaran. 

Harga Ahli/Promosi: RM140/Botol (120 kapsul)       Harga Normal : RM167/Botol

Untuk maklumat lanjut boleh layari https://www.4life.com/8516131

Thursday, 15 December 2016

Produk Terbaru 4life BioEFA

4Life BioEFA




Sumber terbaik asid lemak perlu omega-3 dan omega-6 yang diperolehi daripada minyak ikan gred tinggi, minyak biji flaks, minyak biji kesumba dan minyak biji borej.

Menyokong kesihatan Kullit

Mengandungi gelatin bovin

Harga ahli/harga promosi: RM97/ Botol(60 softgel)      Harga Runcit:RM115

Untuk maklumat lanjut boleh layari https://www.4life.com/8516131

Wednesday, 14 December 2016

Berbelanja di Pejabat 4life Muar dan Pejabat 4life Seremban

Akhirnya berjaya juga menjejakkan kaki ke Pejabat 4life Muar 3 Disember lepas. Jadi berbelanja lah sikit kat sana. Bagi mereka yang berdekatan Muar Mudah sangat untuk ke Pejabat 4life Muar ni. Stafnya pun peramah. Jadi takde alasan untuk beli produk dan juga menghadiri training. Untuk makluman, Kelas dan Pejabat 4life Muar adalah di tingkat atas rumah kedai.


Minggu lepas kebetulan berjalan di Seremban, 10 Disember 2016. Jadi terus ke Pejabat 4life Seremban Pulak. Berhampiran dengan Tesco Seremban 2. Kali ni beli lebih sikit dan tebus produk percuma. Alhamdulillah banyak jugak point penebusan produk yang terkumpul. Pejabat 4life Seremban ni lagi besar sebab 2 tingkat. Tingkat bawah untuk Kaunter Jualan dan tingkat 2 adalah tempat training. Jadi kalau sesiapa yang berada di kawasan ni, kalau nak beli produk 4life boleg datang ke sini.

P.S. Kebetulan pakai baju sama. Aduh kenapa x perasan...