Order

Tuan/puan tidak perlu risau dengan pembelian produk melalui Online, kerana saya telah berdaftar dengan Syarikat 4life sebagai Pengedar Bebas 4life dengan no. ahli 8516131. Di samping itu juga saya berdaftar dengan SSM bagi menjalankan perniagaan online dibawah nama Syuk Synergy VentureNo. pendaftaran Perniagaan. 002324070-K

Kepada pelanggan di sekitar Putrajaya, Bangi, Bandar Baru Salak Tinggi, Bandar Baru Nilai dan berdekatan boleh Cash On Delivery (COD) . Bagi pelanggan yang jauh, cara penghantaran menggunakan pos laju. Kos pos laju adalah PERCUMA. FREE GIFT akan dihadiahkan kepada anda bagi setiap pembelian.

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya Mohd Shukri (Independent Distributor) di:

Telefon: 013-7005737
E-mail: mshukritalib@gmail.com

Bagi pembayaran untuk order produk boleh hubungi saya.


P/S: Sebelum pembayaran dibuat, Sila sahkan barangan yang dikehendaki.

Sila sahkan bayaran anda kepada kami melalui SMS/E-mail beserta nama dan alamat untuk tujuan pengeposan. Penghantaran akan dibuat setelah bayaran disahkan.
Maklumat pengesahan yang diperlukan adalah :

Masa Pembayaran: JJ:MM:SS 
Tarikh Pembayaran:HH/BB/TTTT 
Jumlah Pembayaran:

Pihak kami akan menghantar SMS/E-mail kepada anda mengenai butiran pengeposan. Pihak kami memerlukan tempoh 2 hingga 3 hari bekerja untuk proses tersebut.
Sila SMS/email kepada kami sekiranya anda sudah menerima atau masih tidak menerima barangan anda


Anda juga boleh membeli sendiri produk 4life di pejabat 4life berhampiran anda dengan hanya mengisi borang Pembelian produk seperti di bawah dengan memasukkan nama dan nombor ID saya. Semua pembelian mestilah menggunakan no. ID (Mohd Shukri, ID no. 8516131)
Sekiranya ingin menjadi Ahli dan membuat pembelian sendiri. Boleh berhubung terus dengan saya.

Sebarang pembelian produk 4life di pejabat 4life mesti disertakan dengan nombor keahlian. Sehubungan dengan itu. Tuan/Puan boleh menggunakan ID saya untuk mendapatkan harga ahli.


  • Share: