Monday, 9 September 2013

Transfer Factor Plus (TFP)


Transfer Factor Plus (TFP)

4Life® Transfer Factor Plus® Tri-Factor Formula membantu mengimbang dan menyokong sistem imun mengikut apa yang diperlukan oleh badan. 4Life Transfer Factor protein dan peptida lain menyokong keupayaan sistem imun untuk bertindak balas dengan cepat dan berkesan. Dan, kerana 4Life Transfer Factor telah diperakui, anda boleh meletakkan kepercayaan anda dalam bidang sains dan kualiti produk ini. 

4Life Transfer Factor Plus Tri-Factor menyediakan tahap tertinggi terhadap sokongan sistem imun dan meningkatkan fungsi Natural Killer sel imun. Ia mewakili peningkatan yang tertinggi dalam Transferceutical Sains ™, yang menggabungkan kuasa Formula Tri-Factor (UltraFactor XF ™, OvoFactor ™, dan ekstrak NanoFactor®) dengan gabungan Cordyvant ™ untuk menyokong imuniti semula jadi badan. * 


Dapat Meningkatkan aktiviti sel-sel NK sehingga 437%


Certified Halal, yang boleh didapati dalam kapsul sayur-sayuran (Kosher Certified)


Disenaraikan dalam Physicians' Desk Reference


TRANSFER FACTOR  mengandungi TRANSFER FACTOR ADVANCE dan ditambah dengan cendawan shiitake, agaricus blazei, glycine max (kacang soya), oat, cordyceps sinesis, aloe vera, kulit lemon, cendewan maitake, bayam dan extract daun zaitun.


TRANSFER FACTOR  mengandungi TRANSFER FACTOR ADVANCE dan ditambah dengan cendawan shiitake, agaricus blazei, glycine max (kacang soya), oat, cordyceps sinesis, aloe vera, kulit lemon, cendewan maitake, bayam dan extract daun zaitun

Siapa Yang Perlu Mengambil TF Plus

  • Inginkan sokongan sistem imun yang lebih kuat
  • Orang yang amat sibuk dan bertekanan tinggi
  • Diet yang kurang seimbang
  • Mempunyai masalah kesihatan
  • Ingin kekal kesihatan sistem imunPromotion : RM 246 /botol,  90 Kapsul, Harga Runcit :RM295.20

Harga Pakej : RM594 + postage RM7
Jimat RM144.00 (RM738.00 utk 3 btl )

 Penghantaran Percuma di sekitar Putrajaya, Bangi dan area berhampiran. Kawasan lain akan dihantar melalui poslaju. Call/SMS/Whatsapp: 013-7005737 (Shukri)0 comments :

Post a Comment