Syarikat 4life Research

4LIFE : SYARIKAT SISTEM IMUN

Pada awal 1990an, Pengasas dan CEO 4Life David Lisonbee memulakan perjalanan beliau demi menyokong kesihatan diri dan keluarga dengan lebih baik. Beliau kecewa dengan hasil daripada produk-produk semula jadi sedia ada. Apa yang David sedar adalah sokongan sistem imun seharusnya menjadi titik permulaan bagi setiap program yang menggalakkan kesihatan keseluruhan. Ia kemudiannya telah menjadi lambang penyelidikan dan perkembangan 4Life.

Semasa penyelidikan beliau, David menemui beberapa maklumat mengenai protein sistem imun yang dikenali sebagai transfer factor. Semakin banyak beliau membaca mengenainya, semakin beliau tertarik. Pada tahun 1949, Dr. H. Sherwood Lawrence, penyelidik Universiti New York menemui transfer factor yang betul-betul luar biasa .Sementara vitamin dan herba membekalkan nutrisi kepada sistem imun, transfer factor membekalkan maklumat agar sel-sel imun boleh melakukan kerja mereka dengan lebih pantas dan efektif. David sedar bahawa perubahan paradigma yang hebat ini mempunyai potensi untuk merevolusikan industri suplemen semula jadi dan mengubah kehidupan orang ramai di seluruh dunia. Pada tahun 1998, David dan isteri beliau Bianca melesenkan paten untuk mengekstrak transfer factor dari kolostrum lembu, salah satu sumber terbanyak. Mereka membawa produk 4Life yang pertama ke pasaran: 4Life Transfer Factor® Classic.


Pada tahun-tahun yang berikutnya, 4Life berkomitmen teguh untuk membekalkan produk sistem imun terbaik yang disokong oleh kajian saintifik terkini. Matlamat 4Life adalah untuk membantu setiap orang di mana jua untuk menikmati kehidupan yang sihat apabila sistem imun mereka berfungsi pada tahap terbaik

KILANG BARU 4LIFE RESEARCH


4Life manufacturing facility in Vineyard, Utah.

FAKTA.. BUKTI SYARIKAT YANG KUKUHSemua syarikat akan cakap dia adalah nombor 1 tetapi mana buktinya...di 4life kami boleh buktikan!!!4life mempunyai RnD sepenuh masa dan tersenarai sebagai the best companies in Network Marketing....

Pada tahun 2003 (sebelum 4Life berada di Malaysia), 4Life telah pun dinobatkan sebagai syarikat no 1 dalam industri Multi-Level Marketing oleh sebuah majalah terkemuka, INC500. Setiap tahun majalah ini menyenaraikan 500 buah syarikat persendirian yang paling pesat berkembang di rantau USA dan 4Life Research terletak ditangga ke 15. Tetapi anda harus tahu daripada no.1 hingga no.14 tiada 1 pun syarikat MLM yang tersenarai. Ini bermakna 4life adalah syarikat yang PERTAMA diantara syarikat MLM yang ada. Ini adalah satu pengiktirafan kepada 4Life hasil daripada produk utamanya, iaitu 4life Transfer Factor.

Modal kecil pulangan besar dengan leveranging n geometric progression...5 Sebab Mengapa 4life
SYARIKAT Mantap, CEO berpengalaman lebih 30 tahun, Global, Produk sendiri, Team R & D, Tersenarai dalam INC 500 sebagai paling pesat berkembang. Merupakan sebuah syarikat penyelidikan.

PRODUKTangga No.1 dalam senarai makanan kesihatan, BERKESAN,   Unik,   Patented, Pembelian ulangan, untuk semua lapisan umur, Lebih 3,500   laporan sains & ujian² klinikalTersenarai dalam PDR, Harga yang berpatutan.

Plan Pemasaran – Bonus ACTUAL TERTINGGI DI-DUNIA, Plan Dynamic   Compression membolehkan ahli part-time mudah berjaya dengan cepat,   Adil & Seimbang, Tiada Break-Away, Mudah difahami.

SOKONGAN – Road Shows & Latihan yang kerap, Budget untuk leader² bergerak, Sistem latihan Winners oleh leader² berpengalaman, WSS, Sistem  kejayaan yang sudah TERBUKTI!

TIMING The Next Billion Dollar Company, Produk diramalkan akan berada disetiap rumah, Keperluan dunia masa kini,Waktu TEPAT untuk   MENCIPTA RAMAI JUTAWAN DIRANTAU ASIA!


Fikir-fikirkan.....
Kalau kita perhatikan di sekeliling kita, Kalau dulu syarikat yang tiada produk-produk kesihatan pun telah memasukkan beberapa produk kesihatan untuk para pelanggan masing-masing. Mereka sanggup cari produk dlm pasaran utk masukkan dlm item jualan.
Tapi di 4life, memang syarikatnya sendiri pun syarikat research dan produk-produknya pun terdiri daripada produk kesihatan. Jadi tunggu apa lagi..dah terbuktikan?

Sila hubungi untuk sembang-sembang dan konsultan pasal produk dan bisnes.. jangan segan...
Mohd Shukri 013-7005737
mshukritalib@gmail.com


  • Share: