Pelan Pemasaran 4life


Plan pemasaran compressed uni-level yang membayar bonus ACTUAL TERTINGGI DI DUNIA & dicipta khas supaya ahli-ahli baru & juga ahli sambilan mudah raih pendapatan tinggi dalam waktu yang singkat.
Pelan pemasaran MLM kebanyakannya jenis yang kayakan leader dan syarikat sahaja dimana ahli sambilan sukar mendapat pendapatan yang agak memuaskan. Dari kajian, ramai ahli MLM mendapat pendapatan dalam purata RM20 sahaja sebulan walaupun telah keluarkan modal lebih dari itu. Tidakkah anda lihat sekitar anda dari beribu orang yang sertai MLM berapa ramai yang hanya part timer atau separuh masa dan adakah mereka berjaya? 
Tidakkah anda sedar segelintir yang kaya itu adalah mereka yang memberi sepenuh tumpuan? Kini sudah ada pelan yang menyebelahi ahli yang separuh masa untuk sama-sama berjaya.

Ketahui bagaimana ahli yang masih baru boleh mendapatkan Power pool bonus atau untung jualan dari ahli-ahli lama seluruh dunia? Ahli lama yang menjual, ahli baru merasa untungnya!


Terdapat 5 cara untuk memperolehi bonus lumayan dalam perniagaan 4life. Setiap 1LP = 1 US DOLLAR = RM3.775


1. Rapid Reward (Ganjaran Cepat)
Jika anda menaja atau membawa ahli baru menyertai bisnes 4life, anda akan mendapat 25% daripada Life Points (LP) pembelian pertama ahli baru tersebut, Pembelian ahli baru tersebut mestilah 100LP ke atas. Contoh sekiranya ahli baru tersebut membuat pembelian pertama sebanyak 110LP. Bonus yang diperolehi anda ialah 110 x 0.25 x RM3.775 iaitu RM103.80

Rapid Reward dibayar 3x dalam sebulan

2.Preferred Customer (Pelanggan Istimewa)
Sekiranya rakan anda ingin menyertai 4life tetapi tidak berminat berniaga dan hanya ingin memperolehi produk yang berkualiti dengan harga ahli , Anda boleh mendaftarkan beliau sebagai "Preferred Customer". Anda akan menerima bonus 25% daripada LP yang dibeli. Contoh sekiranya beliau membeli produk bernilai 50LP. Bonus yang anda perolehi ialah 50LP x 0.25 x RM3.775, iaitu RM47

3. Rebet LP Persendirian
Sekiranya anda membeli melebihi 100LP setiap bulan, anda akan dibayar 25% bagi setiap lebihan LP tersebut. Sebagai contoh, sekiranya anda membeli 300 LP pada bulan tersebut, 200LP akan direbetkan sebanyak 25%. 200LP x 0.25 x RM3.775. Jumlah rebet yang anda dapat ialah RM188.75 

4.Bonus Generasi
Sebagai ahli perniagaan 4life, Anda akan dibayar bagi setiap ahli yang ditaja di bawah rangkaian anda. Bonus ini bergantung kepada LP peribadi ahli dibawah anda. Secara ringkas:
  • 2% dari LP di rangkaian pertama anda (Level 1)
  • 25% dari LP di rangkaian kedua anda (Level 2)
  • 5% daripada LP di rangkaian ketiga anda (Level 3)
  • 6% daripada LP di rangkaian keempat (Level 4)(Hanya sekiranya anda mencapai pangkat Diamond)
  • 12% daripada LP di rangkaian keempat (Level 4 ke bawah)(Bagi anda yang mencapai pangkat Presidential Diamond)

5. Bonus Power Pool

Sekiranya anda menaja/ enroll 3 orang atau lebih ahli baru setiap bulan dan ahli tersebut membuat pembelian 100LP pada bulan kedua. Anda layak mendapat bonus power pool iaitu 3% daripada hasil jualan seluruh dunia dikongsi bersama-sama ahli lain yang juga mendapat power pool


3 get 3 system: 3% Power Pool
Untuk mendapatkan Global Power Pool ahli perlu daftarkan 3 ahli dengan 100LP pada bulan pertama dan 3 ahli tadi membuat belian 100LP lagi pada bulan kedua. Pada bulan ketiga anda mendapat cek bonus Power Pool dan peluang cabutan Percutian Great Escape  . Begitulah anda buat setiap bulan dan setiap bulan juga akan berlaku yang sama. Ingat Global Power Pool ialah hasil jualan seluruh dunia dimana 3% diberikan sebagai bonus setiap bulan tidak kira anda ahli lama atau ahli baru!


Adakah belian 100LP (RM492) itu tinggi?
Saya rasa ianya tinggi bagi kebanyakan ahli namun mari kita fikirkan sejenak. Kita semua tentu mahukan wang yang besar atau komisen yang lumayan. Jadi fikirkanlah adakah kita boleh mendapat bonus besar jika setiap ahli hanya membuat belian kecil? Pengorbanan yang besar , hasilnyapun besar. Fikirkan juga Malaysia bukanlah satu negara yang sebesar USA, China, Australia, Indonesia dan lain lain negara besar. Jika kita ingin bonus lumayan dari penduduk yang ada memerlukan ahli yang ramai jika belian kecil.Oleh itu 100LP adalah harga yang amat sesuai. Kita tidak perlu risau jika membeli RM500 dan mendapat RM1000 atau RM10,000 atau lebih. Jadi jangan takut kerana belian 100LP inilah yang terbaik berbanding belian murah.

Untuk keterangan Lanjut Boleh Hubungi Saya, Shukri 013-7005737

Layaran laman ini untuk info tambahan