Wednesday, 11 May 2016

Kelebihan Menjadi Ahli 4life?

Anda Pengguna Produk 4life? Asyik keluarkan duit untuk membeli produk 4life? Harga produk 4life Mahal?
Anda tak minat nak berkongsi dengan orang lain tapi masih nak kelebihan lain sebagai ahli?
Ketahui kelebihan menjadi ahli atau Pengedar Bebas 4life tanpa menjalankan perniagaan 4life.

PERTAMA : Anda perlu mendaftar Sebagai Ahli 4life dengan membuat pembelian pakej-pakej di bawah. Setiap pakej ada kelebihannya yang tersendiri.

 Pakej Premier 
Jika anda mendaftar Pakej Premier, Anda akan terus layak menerima 30% produk kredit setiap kali membuat pembelian Loyalti dan dikreditkan 100LP produk kredit dalam akaun 4life anda. Contoh : Sekiranya anda membuat pembelian 125LP pakej Loyalty, Anda akan menerima 37 produk kredit yang dapat ditukarkan dengan 1 botol TF Advanced yang berharga RM179. Ini bermakna sekiranya anda membuat pembelian 125LP setiap bulan, anda boleh tukar tiap2 bulan 1 botol TF Advanced setiap bulan atau anda kumpulkan untuk 3 bulan untuk ditukarkan dengan 2 botol TF Plus.

Club 250 Pakej
Bagi pendaftaran dengan pakej CLUB 250 pula, anda akan menerima 20% Produk kredit dan 50LP dikreditkan dalam akaun 4life anda. Bermaksud sekiranya anda juga membuat pembelian 125LP menggunakan program loyalty. anda akan menerima 25LP produk kredit. Anda dapat menukarkan dengan TF Plus setiap 2 bulan atau anda boleh tukarkan dengan Riovida Burst setiap bulan.


 Pakej Leader4life
Untuk pakej Leader, Anda akan diberikan 10% produk kredit dimana sekiranya anda membuat pembelian 125LP menggunakan loyalty program, anda akan menerima 12LP produk kredit. Ini bermakna anda boleh menukarkan produk kredit ini dengan TF Advanced setiap 3 bulan.



Disamping itu juga, disamping produk kredit, sekiranya anda membuat pembelian sebanyak 125LP setiap bulan, anda juga akan dihadiahkan oleh 4life PRODUK PERCUMA setiap bulan. Cuma jenis produk akan ditentukan oleh 4life

Anda perlu mendaftar Untuk Program Loyalti untuk melayakkan anda menyertai program ini.
Isi je borang di atas ini. Tapi hanya untuk pembelian kedua. Pembelian pertama untuk register. 

KEDUA . Anda nak lagi untung. Jangan beli hanya 100Lp. Anda digalakkan membuat pembelian sekurang-kurangnya 125LP. Pilih je mana-mana pakej kat bawah ni. Pakej 4 hingg pakej 10





Kenapa untung. Sebelum ini saya bagitau dapat produk kredit yang dapat tebus produk kan. Kalau buat pembelian 125 LP, anda bukan sahaja dapat produk kredit malah dapat lagi PRODUK FREE.
Ni saya bagi contoh untuk mudahkan anda
Anda beli pakej di atas. bernilai RM1800.  Ada dapat 4 TF Advanced, 5 TF Plus dan 1 Kotak Riovida Jus. 
Anda Untung
1. Jimat RM408 berbanding beli satu-satu item ( Ni dah beli harga ahli tau)
2. Untung RM441 kalau anda jual semua produk di atas dengan harga runcit. Jumlah keuntungan RM849.
3. Anda memperolehi 100LP produk kredit yang anda boleh tebus dengan 2 botol TF PLus Bernilai RM492
4. Anda dapat bonus 25% daripada 240 LP ( 100LP ditolak bagi membolehkan bonus dibayar)
5. Anda mendapat produ percuma kerana membuat pembelian melebihi 125LP

JUMLAH KEUNTUNGAN  RM1728 . Ni adalah bersamaan kerja makan gaji.

ini tidak termasuk untung yang akan anda dapat sekiranya menjalankan bisnes 4life. Saya cuma menerangkan sekiranya anda pengguna 4life yang menjadi ahli. Sekiranya anda ingin mengetahui bonus-bonus dan keuntungan lain boleh rujuk post BUSINESS dalam blog ini.

0 comments :

Post a Comment