Thursday, 21 April 2016

Peluang Menjadi Agen 4life?
Kepada Anda diluar sana yang berminat menjadi agen 4life boleh hubungi saya. Dengan Hanya bermodalkan RM636 sahaja, Anda boleh menentukan pendapatan anda seterusnya.


 4 Botol TF Advanced
3 Botol TF Plus
Apa yang Anda Dapat?

1. Keuntungan Jualan minimun RM122/RM144

RM636 anda akan memperolehi 4 botol TF Advanced atau 3 botol TF Plus.
Anda jual setiap botol TF Advanced dengan harga RM179 @ TF Plus dengan harga RM246, anda telah mendapat keuntungan sebanyak RM122@RM144 untuk setiap set yang anda beli.
Jadi modal telah anda perolehi disamping untung anda. Anda dibenarkan menjual lebih tinggi daripada harga yang telah disyorkan tersebut.

2. Bonus Extra RM33 sebotol bagi TF Advanced @ RM47 Sebotol bagi TF Plus
Sekiranya anda seorang peniaga yang komited, dan anda telah menjual melebihi 4 botol TF Advanced @ 3 botol TF Plus. Anda akan dibayar sebanyak RM33-RM47 bagi setiap botol yang anda jual.

3. Bonus mendaftar Agen Baru minimun Sebanyak RM100 seorang
Anda nak lagi bonus, Sekiranya anda rekrut agen baru. Setiap agen yang menyertai bisnes ini, anda akan dibayar minimum RM100. Bayangkan setiap bulan anda rekrut 10 orang agen. Pendapatan anda WOW

4. Bonus RM100 untuk anda sekiranya setiap orang dibawah agen anda yang membeli produk  setiap bulan. 
Sekiranya agen dibawah anda  mendaftar agen barudan agen tersebut melakukan bisnes mcm anda. Anda akan dibayar sebanyak RM100 bagi setiap orang yang dibawah agen anda. Bayangkan agen-agen anda sebanyak 10 orang. Dan agen anda yang 10 orang itu mempunyai 10 orang dibawahnya. Group telah mempunyai 1000 orang agen dan setiap agen anda dibayar RM100. Jadi pendapatan anda sekarang ialah RM10,000. Dengan hanya ada 10 orang agen.

DUPLIKASI proses ini kepada agen anda dan pendapatan anda akan meningkat sehingga ke tahap yang tidak pernah anda bayangkan.ini kerana setiap yang menjalankan bisnes ini di bawah group anda tetap akan dibayar. Hubungi saya untuk keterangan lanjut dan saya akan aturkan pertemuan dengan anda. Jangan lepaskan peluang yang menguntungkan ini.
Produk 4life Transfer Factor ini mana-mana pun orang cari, Daripada mereka diluar sana membeli dari orang lain, baik dengan anda.  Bonus BESAR tu.

0 comments :

Post a Comment