Thursday, 8 October 2015

Ministry of Shopaholic (MOSH) Putrajaya

Ministry of Shopaholic (MOSH) Putrajaya - ni Kementerian mane la pulak kt Putrajaya.. Ada ke kementerian yang gila belanja? hehehe.. tu le saya bile first time dengar nama ni.
Terletak di Jalan Diplomatik, Presint 15. Berdepan dengan Mydin Putrajaya dan tingkat atas Kedai buku Pustaka Mukmin. Anda boleh dapatkan Produk 4life Transfer Factor di sini. MOSH Putrajaya menggunapakai konsep Vendor iaitu  sewa ruangan kedai. Jadi banyak tuan punya produk dalam satu tempat.

Saya telah berpindah dari Butik Sweetsmile ke MOSH Putrajaya. Produk dan harga nya masih sama. masih macam dulu juga.
Tengah Susun Produk 4lifeProduk 4life boleh diperolehi di MOSH Putrajaya

Kalau nak tau, di MOSH Putrajaya ni bukan setakat produk 4life sahaja. Banyak lagi produk-produk lain seperti makanan, pakaian, kecantikan dan lain-lain dijual di sini. Jadi di samping nak cari produk 4life, anda boleh dapatkan jugak produk-produk lain sambil cuci mata.


Suasana ruang niaga di MOSH Putrajaya

Last sekali saya sertakan lokasi dan alamat MOSH Putrajaya sekiranya anda ingin berkunjung ke sini. Boleh hubungi nombor telefon kedai sekiranya ada pertanyaan tentang waktu perniagaan atau tentang penghantaran produk 0192642519 /0122688440.  Atau hubungi saya Shukri 013-7005737 untuk pertanyaan produk 4life Transfer Factor0 comments :

Post a Comment